A weboldal használati és jogi feltételei

A https://birmancat.hu weboldalt és aloldalait a Silky White Paw birman macskatenyészet tulajdonosa, Nagy Péter Pál (a továbbiakban: tulajdonos) üzemelteti.

Kérjük, a honlap használata előtt figyelmesen olvassa el az alább részletezett irányelveket és feltételeket. A weblapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadására nincs szükség. A weboldal használatával, látogatásával Ön elismeri, hogy a Használati és Jogi feltételeket elolvasta, tudomásul veszi és magára kötelező érvényűnek fogadja el.  Amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, kérem, ne látogassa a weboldalt!

A weboldal és hozzá kapcsolódó aloldalainak arculata és az azon megjelenő szövegek, képek, logók, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek. Kivételt képeznek azok a tartalmak, hivatkozások és azok weboldalai, ahol más forrás van feltüntetve, mert ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Az oldal és aloldalak bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, újra közlése, terjesztése vagy tárolása kizárólag a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Tulajdonos mail címe: silkywhitepaw@gmail.com

A tulajdonos tőle elvárhatóan mindent megtesz a weboldal folyamatos elérhetőségéért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a weblappal kapcsolatosan annak működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból erednek. A tulajdonos nem vállal semmiféle felelősséget vagy garanciát a közölt információ teljességét és pontosságát illetően, valamint fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre.

A weboldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó linkeket vagy referenciákat. A tulajdonos nem vállal felelősséget ezen internetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért vagy sérülésekért.

A weboldalról indított elektronikus, vagy a tulajdonossal történő közvetlen kommunikáció résztvevője felelősséggel tartozik a megosztott információért, annak valóságtartalmáért és pontosságáért. Bármilyen elektronikus kommunikációra, amely személyes információkat tartalmaz, a magyar Adatvédelmi törvényben és a hatályos jogszabályokban leírtak érvényesek.

A használati és jogi feltételek a magyarországi jogszabályok alapján készültek és az itt nem szabályozott pontok tekintetében is a magyar jogszabályok és törvények az irányadók.